Bevásárlókosarának tartalma: 0 termékTERMÉK KATALÓGUS

InformációkFizetés, és szállítás
A megrendelés véglegesítése során adhatja meg milyen módon kívánja a rendelés ellenértékét kiegyenlíteni, illetve a megrendelt árucikkeket átvenni.

Lehetősége van a termékek személyes átvételére, ebben az esetben előzetes időpont egyeztetés után vevőszolgálatunkon vehető át összekészített rendelése, készpénzfizetés ellenében. Személyes átvétel esetén igény szerint ki is próbálhatóak a termékek, melynek során szakmai tanácsokkal is ellátjuk kedves vásárlóinkat. Vevőszolgálatunkon egyelőre nem áll módunkban bankkártyát elfogadni.

Amennyiben a csomagként való házhozszállítást választja, számos módon kiegyenlítheti a megrendelt termékek vételárát. Csomagküldés esetén a termékek vételárán felül csak szállítási díjat számolunk fel, a csomagolásért nem számítunk fel külön költséget. A szállítási díj nagysága a megrendelt termékek tömegétől függően változik, melyet webáruházunk automatikusan kiszámít és megjelenít a megrendelés véglegesítése folyamán.

 • Ha Ön banki átutalással kívánja rendelését kiegyenlíteni, ezt kétféle módon teheti meg.
  • Lehetősége van bankközi átutalással fizetnie, ekkor az Ön bankjának adott átutalási megbízással tudja a vételárat számlánkra juttatni. Az átutalásnál kérjük tüntesse fel a megrendelés számát, illetve az Ön nevét! A bankközi átutaláshoz szükséges banki adataink a követezőek:
   Számlatulajdonos neve: Szarka Judit egyéni vállalkozó
   Raiffeisen Bank Zrt., Soroksári fiók (1238 Budapest, Hősök tere 14.)
   Bankszámla száma: 12012307-00158180-00100006
   Nemzetközi bankszámla száma (IBAN szám): HU12 1201 2307 0015 8180 0010 0006

  • Webáruházunkban választható a PayPal rendszerrel való fizetés is. A PayPal rendszer lehetővé teszi az Ön számára az interneten való biztonságos bankkártyával való vásárlást, pénzküldést és pénz fogadást. A rendszerbe való regisztrálás ingyenes, azonban kizárólag dombornyomásos bankkártyát fogadnak el. Egy felhasználó több bankkártyát is hozzárendelhet PayPal számlájához. A regisztráció során megadott adatait a rendszer harmadik félnek nem adja ki. A PayPal rendszer a vásárlás során a közvetítő bank szerepét tölti be Ön és webáruházunk között, Önnek nem szükséges számunkra a bankkártyájának adatit megadnia. A fizetendő vételárat Ön a PayPal számlájáról a mi PayPal számlánkra utalja át.     Bővebben a PayPal rendszerről

 • Ha szeretné megspórolni az átutalás költségét lehetősége van személyesen bankszámlánkra is befizetni a vételárat. Ezt bármelyik Raiffeisen Bank bankfiókban megteheti. Kérjük, hogy a készpénz befizetés bizonylatán a következő bankon belül használatos, "belső" bankszámla számot tüntesse fel: 1230-158181-001, a számlatulajdonos neve Szarka Judit egyéni vállalkozó.

 • Megrendelését kiegyenlítheti postai utánvéttel is, ez esetben a csomag kézhezvételekor a csomagot kiszállító futárnak fizetheti ki a végösszeget.

Amennyiben a banki átutalást, illetve a bankszámlára történő készpénzfizetést választotta, kérjük, hogy az adott összeget a megrendelésének leadása után 7 naptári napon belül jutassa el bankszámlánkra! Az összeg megérkezéséről emailben tájékoztatjuk Önt. A megrendelt termékeket a megrendeléstől illetve a vételár bankszámlánkra történő beérkezésétől számítva munkanapokon 48 órán belül kiszállítjuk. Ettől eltérő esetben azonnali értesítést küldünk.
Tovább